VI Convenció Soc Frik Soc Cultura

Plaça Catalunya Pl. Catalunya, Figueres, Girona, Espanya

La Convenció Sóc Friki Sóc Cultura torna a Figueres, oferint un espai dedicat a la cultura friki en totes les seves formes. Durant els dies de l’esdeveniment, es podrà gaudir d’activitats com xerrades, tallers, concursos de cosplay, exhibicions i moltes sorpreses més. Aquesta convenció és una oportunitat única per a tots els amants del manga, […]

Una donació per la Creu Roja

Tarraco Manga

Palau Firal i de Congressos de Tarragona Carrer Arquitecte Rovira, 2, Tarragona, Tarragona, Espanya

Tarraco Manga: Event destacat de manga, anime i videojocs a Tarragona, amb 12.000 m2 de continguts diversos i ubicació cèntrica i accessible.

8€

Comic Con Costa Brava

Gran Casino Costa Brava Av. Vila de Tossa, 27-43,, Lloret de Mar, Girona, Espanya

Comic Con Costa Brava: segona edició amb convidats internacionals, actors, creadors de contingut, artistes de còmics i escriptors de tot el món.

10€

Cardoterror

El Cinema Esbarjo Carrer Lluís Llibre, 27, Cardedeu, Barcelona, Espanya

Cardoterror: festival anual de cinema de terror a Cardedeu amb projeccions, xerrades, concursos i activitats per als amants del gènere.

6€

30 Manga Barcelona

Fira Barcelona Gran Via Av. Joan Carles I, 64, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

El 30 Manga Barcelona és un esdeveniment destacat dedicat al manga, l'anime i la cultura japonesa, que tindrà lloc a Barcelona. Amb activitats com concursos de cosplay, projeccions, panels de discussió i zones dedicades a artistes i venedors, és una oportunitat única per als aficionats a aquests gèneres.

15€