Fantosfreak

Parc del Turonet Ronda Cerdanyola, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Espanya

El Festival Fantosfreak de Cerdanyola del Vallès celebra la seva 25a edició del 15 al 19 de juliol de 2024 al Parc del Turonet. Aquest festival internacional de curtmetratges fantàstics i freaks projectarà més de 628 curtmetratges, incloent finalistes als Oscar i guanyadors del premi Goya i del Festival de Sundance. Durant cinc dies, el […]

Gratuït

B-Retina

Auditori Biblioteca Sant Ildefons Plaça Carles Navales, s/n, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Espanya

Els crossovers surrealistes a Cornellà! Prepara't per a dos dies de cinema de sèrie B i de culte amb combinacions que mai hauries imaginat.

Sitges 2024 | 57è Festival Internacional de cinema fantàstic de Catalunya

Recinte del Festival de Sitges Sant Honorat, 32-34, Sitges, Barcelona, Espanya

El Festival de Sitges és un dels esdeveniments de cinema fantàstic i de terror més importants del món, celebrat a Sitges. Amb una programació diversa que inclou estrenes internacionals, retrospectives, sessions especials i activitats paral·leles, és un punt de trobada per a cineastes, aficionats i professionals de la indústria del cinema.

11,50€

Cardoterror

El Cinema Esbarjo Carrer Lluís Llibre, 27, Cardedeu, Barcelona, Espanya

Cardoterror: festival anual de cinema de terror a Cardedeu amb projeccions, xerrades, concursos i activitats per als amants del gènere.

6€

Bai de Fest

Teatro Municipal de Roses Carrer de Tarragona, 81, Roses, Girona, Espanya

BaiDeFest és l'únic Festival de Curts Fantàstics i de Terror de l'Alt Empordà que se celebra a la preciosa localitat de Roses, amb la iniciativa de promoure la cultura i l'oci a la zona, a més de donar a conèixer realitzadors i les seves obres.