Pàgina principal » Pòdcasts » Especials » 08×20 | Especial Videojocs de proximitat

08×20 | Especial Videojocs de proximitat

Per | maig 31, 2024 | 0 Comentaris

Barcelona s’ha convertit en un dels punts més importants en la indústria de la creació de videojocs de tot l’Estat. Tot i que potser és molt desconegut, hi ha un bon grapat d’estudis al costat de casa nostra que creen productes d’entreteniment d’aquest tipus, així com centres de formació per a crear professionals del sector.
El programa d’avui el dediquem a descobrir part de la producció de videojocs al nostre país.

Començarem descobrint l’escola especialitzada Frame Studios, amb seu a Sabadell, aprofitant que el seu responsable va passar fa uns mesos pel Girocòmic. També entrevistarem, d’una banda, els creadors del videojoc Sol (Nebuloid Team) i, de l’altra, els dels d’Arise i After Us (Piccolo Studio). A més, coneixerem Kalsey Beachum, guionista de Outer Wilds, després que passés per l’Indie Dev Day.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − thirteen =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This