Amors i desamors en la literatura fantàstica

by | febr. 11, 2024 | Programes | 0 comments

No som gaire de celebrar Sant Valentí. De fet, som clarament de Sant Jordi. Però avui ens ve de gust posar-nos romàntics i abordar com aquest gènere fa tàndem amb el fantàstic. A alguns ens semblava impossible, però sembla ser que la Rom Fantasy existeix i que té un bon grapat d’escriptors al darrera (així com una legió de lectors). Avui l’abordarem aprofitant les xerrades sobre aquesta temàtica que es van fer a la Hispacon, al Festival 42 i al Manga Barcelona. Precisament relacionat amb el còmic, també us parlarem del llibre blanc d’aquest sector, que s’acaba de presentar davant del govern espanyol.I encara relacionat amb l’amor, o més concretament amb el desamor, avui entrevistem Uri Rubio, autor de l’obra de relats ‘(Des)amor distópico’.

<a href="http://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This