‘L’Àngel Cruel’, el terror sobrenatural per abordar el bullying i el dol

by | gen. 11, 2024 | Programes | 0 comments

El terror té moltes formes, i cada autor n’explora les seves. Cada lector busca també les que més li perturven, perquè, al cap i a la fi, les pors són tan variades com persones.
En el programa d’avui explorarem diferents tipus d’horror en la literatura. I començarem per la novel·la ‘Un àngel cruel’, que explora el terror sobrenatural a les terres de ponent. En parlarem amb el seu autor, Edgar Cotes, que visitarà els nostres estudis.
També ens farem ressò d’algunes de les reflexions que l’aclamada Mariana Enríquez va fer sobre el gènere de terror al Festival 42. A més, també farem un repàs a la presència de fantasmes en la literatura, partint d’una xerrada al festival Tártarus, organitzat per la revista amb el mateix nom.
I acabarem parlant de terror al cinema japonès i com aquest va ser una eina per representar les frustracions de la societat japonesa post-Segona Guerra Mundial amb pel·lícules com Kwaidan o The Ring.

<a href="http://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This