Especial Insurgència en la novel·la juvenil

by | gen. 2, 2024 | Programes | 0 comments

La rebel·lia s’atribueix, molt sovint, als joves. Solen ser els joves els primers en plantar-se davant el que consideren una desigualtat, els que qüestionen l’status quo i s’uneixen per aconseguir un futur millor. I aquesta actitud la trobem, també, en la literatura orientada a aquest col·lectiu. De fet, en els últims mesos s’han publicat diversos llibres d’autors catalans on la insurgència n’és l’eix temàtic, el motor de les històries.
En el programa d’avui volem reflexionar sobre la insurgència en la novel·la juvenil. I ho farem amb tres autors: Toni Mata, que acaba de publicar ‘L’alè dels llaurats’ (la segona part de ‘Nascuts per ser breus’), Mariló Álvarez, autora d’Insurgents (la segona part de ‘La primera onada’) i Mireia Lleó, que ha publicat la seva primera novel·la, ‘Sota la cendra’. Parlarem de les seves obres, però també de com veuen la societat actual i com voldrien canviar-la.

<a href="http://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This